top of page

AANBOD VOOR BEDRIJVEN

Ontspanning vinden is geen luxezaak meer. Stress zorgt namelijk voor cijfers die de pan uitswingen qua ziekteverzuim, burn-out, ... Een kostelijke zaak voor bedrijven en werkgevers. Geen wonder dat stresspreventie ook in werkcontext een must is geworden

Ik werkte zelf meer dan 25 jaar in een drukke, stressvolle omgeving en ken zelf de uitdaging hiervan. Er zijn echter tools om ook in zo'n omgeving ontspannen te kunnen blijven. De druk en stress in de omgeving kan je moeilijk ineens wegnemen, maar de manier hoe je ermee omgaat wel. Daarbij kan ik helpen met het volgende aanbod:

HANDREFLEXOLOGIE

Alle organen en weefsels hebben op de voeten, handen en oren een zone waarin ze weerspiegeld worden. Dit noemt men reflexzones. Door impulsen te geven op deze reflexzones kunnen blokkades opgeheven worden en kan energie vrij stromen in het hele lichaam, wat de basis vormt van een goede gezondheid. Met handreflexologie gaan we deze reflexpunten bij onszelf masseren. Je handen heb je steeds bij, dus dit kan je altijd en overal toepassen. Bij deze workshop wordt de massage aangeleerd, en krijg je een handige hand-reflexkaart + tips mee voor achteraf.

Interesse voor een workshop handreflexologie in jouw bedrijf?

Vraag hier een offerte aan.

LACHYOGA

Kinderen lachen tot wel 300 keer per dag, volwassenen gemiddeld nog maar 15 keer. Hoe meer je lacht, hoe beter je presteert. Niet onlogisch, want lachen maakt je ademhaling dieper en trager wat een sterk effect heeft op je vitale levensenergie. Door te lachen ervaar je bovendien meer verbinding met anderen. We hebben vaak de beste herinneringen aan de mensen met wie we vroeger de slappe lach hadden. De lachworkshop creëert deze ervaring opnieuw. Je leert lachen zonder reden.

Onze workshop is de perfecte ijsbreker, handig voor een groep deelnemers die elkaar nog niet kennen, of als energizer vóór een vergadering of congres. Ideaal als teambuilding of als ontspanningsworkshop. 

Naast lachen doen we uiteraard ook andere oefeningen als voorbereiding. We lachen dus geen héle workshop, én bouwen het langzaam op zodat we als vanzelf beginnen lachen. 

Interesse in een sessie lachyoga in jouw bedrijf?

Vraag hier een offerte aan.

STOELMASSAGE

 

Stoelmassage is een mix van ontspanningsmassage en drukpuntmassage, waarbij punten op hoofd, nek, schouders, armen, rug en bekken worden bewerkt. De duur van de sessie kan bepaald worden van 15 tot 30 minuten. Ideaal om snel te ontspannen wanneer de tijd beperkt is. Effecten:

  • Verbetert de bloedcirculatie.

  • Uiterst geschikt ter voorkoming van: RSI (Repetitive Strain Injury)

  • Helpt bij rugpijn, hoofdpijn,…

  • Vermindert symptomen van stress.

  • Bevrijdt blokkades in nek, schouders, rug en armen.

  • Verhoogt het energiepeil.

Interesse in stoelmassage in jouw bedrijf?

Vraag hier een offerte aan.

bottom of page